Sunday, February 25, 2018

Donderdag 22

Donderdag 22 februari

Hi allemaal!!
Vandaag hadden we een lang dagje. Nadat we de tenten hadden opgeruimd en lekker hadden ontbeten Zijn we naar een non-governmental organisation genaamd Khomani San geweest. Daar hebben we allemaal dingen gehoord en geleerd over de bushman, hun geschiedenis en hun gemeenschap. De bushman is een aparte stam die zo primitief mogelijk leeft, maar ze willen wel iets bieden voor de toeristen die daar komen. De presentatie was erg interessant en leuk om al die dingen te weten te komen. 
Daarna gingen we met een safaritruck door de Erin Game Farm en hebben we allemaal mooie dieren gezien zoals een kameel, struisvogels, gemsbokken, springbokken en buffels. Dat was een erg leuke ervaring en ook wel een leuk om in een ander voertuig te zitten dan in die bus. 
Toen we klaar waren met de trip door de Farm gingen we door naar een nieuwe camping in het TransFrontire Park. Dat was een hele lange rit (ongeveer 4 uur) maar we hebben gelukkig wel giraffen, gnoe’s en kraanvogels gezien! Helaas ook een dode giraffe, dat er best wel gruwelijk uit zag. De nieuwe camping is best wel mooi en ‘s nacht kun je hyena’s horen huilen. Helaas doet de wifi het hier niet. 
We hebben het hier enorm naar ons zin en hopen dat we nog veel andere dieren zullen gaan zien!
Liefs en tot snel,
Vera en Anne-Lotte

No comments:

Post a Comment